Η Τούρμπο Ελλάς Εμπορική Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 στην Αθήνα. Η ενασχόληση της αρχικά ήταν αποκλειστικά και μόνον οι υπερσυμπιεστές (turbocharger) που ήδη είχαν κάνει την εμφάνιση τους στους κινητήρες εσωτερικής καύσης diesel.

Από τότε η πορεία της εταιρείας ήταν ανοδική και ταχεία. Γρήγορα κατέστη αποκλειστικός αντιπρόσωπος όλων σχεδόν των εργοστασίων κατασκευής υπερσυμπιεστών όπως Garrett Advancing Motion, Borgwarner Turbo Systems (3K & Schwitzer), Holset, Mitsubishi Turbochargers και πρόσφατα της Tial Sport και της SFS Performance. Επίσης εμπορευόμεθα πλήρεις υπερσυμπιεστές και ανταλλακτικά των εργοστασίων IHI Charging Systems, Toyota Turbochargers, Komatsu Turbochargers και Hitachi Turbochargers.

Στην γκάμα των προϊόντων μας μπορείτε επίσης να βρείτε ανταλλακτικά για το σύστημα έγχυσης κινητήρων diesel (fuel injection) των μεγαλυτέρων εργοστασίων όπως Bosch, Delphi (Lucas), Zexel, Nippodenso, Stanadyne, Motorpal κλπ.

GetK2

Τα 42 περίπου χρόνια αντιπροσώπευσης των εργοστασίων αυτών μας δίνουν την δυνατότητα μιας πλήρους γνώσης του αντικειμένου με άμεσο αποτέλεσμα την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σε υλικά μέσω του πληρέστατου αποθέματος εμπορευμάτων που διαθέτουμε τόσο το κεντρικό κατάστημα όσο και το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Επίσης παρέχουμε στους συνεργάτες μας (συνεργεία) σε ολόκληρη την Ελλάδα πλήρη τεχνική υποστήριξη με σεμινάρια όποτε τούτο θεωρηθεί αναγκαίο καθώς τεχνικά εγχειρίδια και βοηθήματα για ένα σωστό service.

Οι άνθρωποι της Turbo Hellas Εμπορική Ε.Π.Ε. με την πολυετή εμπειρία τους έρχονται να καλύψουν με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις καθημερινές απαιτήσεις των συνεργατών τους σε όλη την Ελλάδα.

Με αρκετά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό της από όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες τουρμπίνων, η Turbo Hellas Εμπορική Ε.Π.Ε.  είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να καλύψει και την πιο ιδιαίτερη απαίτηση-ανάγκη στο χώρο του υπερσυμπιεστή.

 

 

More in this category: TURBO ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ »
Βρίσκεστε εδώ: Home H ETAIPIA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Turbo Hellas

Η Τούρμπο Ελλάς Εμπορική ΕΠΕ σας καλωσορίζει ως επίσημος διανομέας για την Ελλάδα των εργοστασίων Garrett Advancing Motion, Borgwarner, Holset, Mitsubishi, IHI Turbo's, Tial Sport και SFS Performance.

Η Τούρμπο Ελλάς Εμπορική ΕΠΕ ασχολείται κυρίως με τούρμπο ως διανομέας και επισκευαστής για κάθε τύπο οχήματος.

Περισσότερα...