Άρθρα

Honeywell Garrett μετονομαζεται πλεον σε GARRETT Advancing Motion

 Σε μία σημαντική αλλαγή προέβη ο πιο ευρέως γνωστός κατευασκευαστής turbo. Η ταυτόχρονη μετονομασία του brand name του αλλά και η διαφοροποιημένη τοποθέτηση(positioning) του στην aftermarket αγορά των turbo είναι δύο στόχοι που επιτεύχθηκαν δημιουργώντας μια ισχυρή πελατοκεντρική πρόταση αξίας (proposition value) στο πελάτη.

   Η μετονομασία, λοιπόν, της Honeywell Garrett ολοκληρώθηκε επενδύοντας ξανά στο επι σειρά ετών ισχυρό εμπορικό σήμα της GARRETT, με στόχο την ανέλιξη ολόκληρου του οργανισμού σε όλες τις πτυχές δραστηριότητας του.

Η Honeywell Garrett μετονομάζεται πλέον σε GARRETT Advancing Motion.

 

190522 Garrett Logo Change

Το μείγμα μάρκετινγκ της TurboHellas παρουσιάζει την αλλαγή αυτή αλλά ταυτόχρονα διαβεβαιώνει το αγοραστικό κοινό ότι η μακροκρόνια υποστήριξη και εμπιστοσυνή που διέπει τον οργανισμό θα συνεχίσουν να υφίστανται και με το όνομα GARRETT Advancing Motion.

Ιδιο προϊόν. Ίδια υποστήριξη. Ίδιο όραμα για το μέλλον.

   Κλείνοντας, η TURBOHELLAS & η GARRETT Advancing Motion θα συνεχίσουν να προσφέρουν διαφοροποιημένα προϊόντα σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του οργανισμού(επιβατικά-φορτηγά, performance) ισχυροποιόντας το εμπορικό χαρτοφυλάκιο τους.

   Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση με αυτήν την αλλαγή σχετικά με το αν λαμβάνετε ένα γνήσιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ της Garrett Advancing Motion είμαστε σε θέση να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Βρίσκεστε εδώ: Home

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Turbo Hellas

Η Τούρμπο Ελλάς Εμπορική ΕΠΕ σας καλωσορίζει ως επίσημος διανομέας για την Ελλάδα των εργοστασίων Garrett Advancing Motion, Borgwarner, Holset, Mitsubishi, IHI Turbo's, Tial Sport και SFS Performance.

Η Τούρμπο Ελλάς Εμπορική ΕΠΕ ασχολείται κυρίως με τούρμπο ως διανομέας και επισκευαστής για κάθε τύπο οχήματος.

Περισσότερα...